• This forum has 36 topics, 87 replies, and was last updated January 4, 2023 by Yossi A.
    • Hyper-V
    • Server 2019 Host

      We have a cluster running 2012R2 on two hosts and want to upgrade to Server 2019, anyone heard if this will be supported soon?

    • People: 3
      Replies: 4
    • March 23, 2020
    • Initial Sync with the Hyper-V

      I have Hyper-V at both source and target location and both locations are connected with the wan link. So I am looking for steps to use the seeding option for initial sync. Can anyone please provide reference link which has clear instructions to achieve the same?

    • People: 1
      Replies: 0
    • November 5, 2019
    • Hyper-V test nic not available

      I am replicating using Zerto and am unable to assign a test NIC for my failover testing. I have logical names assigned in SCVMM, they are not available in Zerto. I 1)edit the VPG, 2)go to edit default recovery settings, 3)go to the pull down for failover test network and only have one choice available. […]

    • People: 2
      Replies: 2
    • October 31, 2019
    • VRA Hyper-V failed at 5%

      hello, i have a ZVM installed on a Hyper-V 2016 VM and trying to install the VRA at the host which is also Win2016 but it fails at 5% with the error message:   “failed – errors : Error Code : InvalidRemotingParameter ; Message : VMM is unable to process one or more of the […]

    • People: 1
      Replies: 0
    • October 15, 2019
    • ZVM isn't showing the web interface elements

      Hi After installing the Zerto on the dedicated server with operating system Windows Server 2016 Datacenter I can’t manage my Zerto enviroment. After logging in ZVM web interface, the ZVM isn’t showing elements on main page. I see the circle progress bar on the ZVM main page (in various parts of the interface like throughtput, […]

    • People: 1
      Replies: 0
    • September 1, 2019
    • VM not showing to replicate

      I have an existing VPG from a cluster node. There is another VM on the same node from which I would like to replicate and is not showing up when I edit the VPG. Not sure why. Any help? running Zerto version 7 update 2 cluster on Hyper-V 2012 R2 OS replicating to a Hyper-V […]

    • People: 1
      Replies: 1
    • August 29, 2019
    • In Unprotected VM not appear when creating the VPG

      When creating new VPGs to add the machines in the option (Unprotected VMs) is not showing many of the vms that we have in the environment. Sometimes when you close and open the VPGs creation screen, some VMs appear in the option (Unprotected VMs), but others still do not appear. The environment is composed of […]

    • People: 2
      Replies: 4
    • May 31, 2019
    • Installing vra error

      When I installed the VRA on the Hyper-V host, the progress bar stopped at 5% for a long time. Finally, it occured an error: “SCVMM poweshell command Read-SCVirtualMachine with arguments System.Management.Automation.Runspaces.CommandParameter has timed out”

    • People: 2
      Replies: 1
    • October 30, 2018
    • SCVMM and Zerto Topology

      I built a site-to-site topology with a production site similar to 1x scvmm, 1x active directory (domain A), 1x ZVM and 1x Hyper-V, all windows server 2016, on the other hand, site disaster recovery if look with 1x scvmm, 1x active directory (domain b), 1x ZVM and 1x Hyper-V. Both sites communicate via vpn and […]

    • People: 2
      Replies: 1
    • October 30, 2018
    • Error installing VRA

      hi guys has someone seen this error installing VRAs in Hyper-V 2012 R2 “Failed to check if Hyper-V PS Module is installed on host” see link as well   thanks

    • People: 7
      Replies: 11
    • October 11, 2018
    • Host version 6.1.7601 is not supported

      Trying to install a VRA to a host in SCVMM that is showing host version of 6.1.7601. Have verified that SCVMM is working correctly and not sure what to do to install this VRA. Has anyone managed to get this going on this version (Windows 2008 R2 SP1 Enterprise), or do I need to update […]

    • People: 2
      Replies: 1
    • September 11, 2018
    • Hyper-V VRA connectivity

      Hi, I’ve got a small demo environment running in Azure, where I have a Hyper-V host which has a couple of VMs, SCVMM. Zerto has set up fine and installed the VRA, but I can’t seem to connect to the VRA from the rest of the network. The host can ping it, but trying to ping […]

    • People: 2
      Replies: 2
    • June 6, 2018
    • Can you change where scripts run on HyperV hosts?

      Our AV software is complaining about the PS scripts that run under the service account’s profile in app\local\temp. We would like to exclude these files from scanning, but prefer not to exclude a location as common as app\local\temp. Is it possible to force Zerto to run these scripts in a preset directory? I am assuming that […]

    • People: 2
      Replies: 1
    • June 6, 2018

You must be logged in to create new topics. Click here to login